utorak, 5. listopada 2010.

Slavonski konji


Dobila sam danas kompliment za slike konja koje sam predstavila u prošlom postu. Iskreno, kompliment je bio od moje mame (http://jasminkamarjanovic.blogspot.com), ali nemam ja više 6 godina, pa da mora reći da je lijepo:).

 Konji, akvarel, 20x30 cm

Kočija, 30x40 cm


Oslikane boce


Nadam se da se i vama sviđaju...

4 komentara:

  1. Vi ste ugodno otkriće za mene, radovi su vam divni!!!
    Sve pohvale!!!

    Sunčani pozdrav iz Rijeke!
    Zondra Art

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno da se sviđaju i nama, pa kome se ne bi sviđale tako plemenite životinje oslikane rukom umjetnice! Sve pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  3. I jedna isprika...ja sam odmah prešla na "ti" i to sam tek sad primijetila, al to je zato što na blogovima sve oslovljavam sa "ti", jer to tako jednostavnije...nadam se da te nisam time uvrijedila i da tako može ostati (i naravno za tebe sam ja isto "ti") Hvala tvojoj mami što nam je otkrila jednu pravu umjetnicu...jedino će biti problem što se radovi nas amatera nikako ne mogu uspoređivati s tvojima...al ima to i dobrih strana - dobro će nam doći pravo umjetničko oko koje će nam dati zdravu kritiku kako bi i naš amaterski rad bio bolji...slažeš se? Ja sam u jednom postu baš tražila kritike da iz njih vidim što sam mogla bolje i drugačije napraviti, ali ništa, svi samo "lijepo, prekrasno, divno..." eto...lijep pozdrav :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Slavonski konji su mi fantasticni, bravo:))

    OdgovoriIzbriši